Synergy

It is currently 06 May 2021, 20:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Prim - Brewmaster monk
PostPosted: 09 Mar 2015, 22:09 
Offline

Joined: 09 Mar 2015, 20:46
Posts: 1
1) Personlig information

A. Namn: Sky
B. Ålder: 23
C. Land: Sverige

2) Din karaktär

A. Server: Grim Batol
B. Din karaktärs namn: Prim
C. Ras och klass: Draenei, BrM monk
D. Armory: http://eu.battle.net/wow/en/character/grim-batol/Prim/advanced

3) Ingame information

A. Tid du kan raida:
Dag, natt. Sommar, höst, vinter som vår. 24/7. Nejvars, men jag ser inga problem med era raidtider!
B. Din förra guild(er):
Kommer här att copy/paste in en beskrivning av mina tidigare guilder från en tidigare apply, om ni hatar på min engelska och vill ha den översatt får ni hojta!
Ress Plz, EU-Talnivarr Horde (disbanded)
With Ress I learned how to play WoW, and how to work together in a raiding team. It was a intimate 10 man guild formed by IRL friends. We called ourselves a casual semi hardcore raiding guild, since most people had a lot going on outside of WoW. This is the time where I was most active and where I achieved most progress wise (world rank 31 in Dragonsoul).

Dress Code Purple, EU-Grim Batol
DCP consisted of former hardcore players that wanted a more casual take on the game without missing out on progressing the current tier. The guild is still active on GB after disbanding a few times, but not with the same roster as when I was actively playing there.

Insomnia, EU-Grim Batol
I joined Insomnia right before the release of Highmaul. The guild had its golden days during MoP and never really got going with a 20-man roster. Recently stopped raiding due to lack of players.

Förutom dessa tre har jag hoppat omkring lite genom MoP i olika social guilder, då jag var casual genom hela expansionen.

C. Varför lämnade du den(dem): Alla ovanstående guilder disbandade på grund av för få spelare helt enkelt.
D. Vad har du raidat innan genom alla expansioner: Jag började spela WoW i WotLK som hunter. Jag började ganska snabbt raida rätt hårt, och mina glansdagar var definitivt under Cataclysm. När MoP släpptes bestämde jag mig för att sluta raida, då det tog för mycket tid på den tiden jag gick i skolan. Jag skapade min monk och puggade mig igenom hela MoP och socialiserade mest för skojs skull. Nu saknar jag raiding-dagarna, och vill tillbaka till en mer progress-motiverad spelstil utan att var för hardcore.
E. Beskriv din roll i raiden, vad är det som din klass och spec kombination skiner i: Som bekant skiner ju en bra monk tank igenom med sin fantastiska mobilitet och soaking-möjligheter. Jag tar ganska mycket stryk, men jag är duktig på att använda mina cooldowns och se till att min mitigation är på topp (mindre än 99% uptime på Shuffle är pinsamt!). Rent monk-tekniskt håller jag fokus på att se till att aldrig låta min Stagger passera medium, håller Elusive Brew på CD vid 15 stacks (om den inte behöver panik-användas). Guard och Chi Wave hålls på CD, Expel Harm som chi builder vid mindre än 100% HP. Allt är rätt basic tycker jag, men att kunna applicera det i boss-sammanhang och kunna skriva det i en apply är vad som skiljer en monk och en monk ;) Vill ni se logs får ni säga till.
F. Bild av ditt UI (använd http://imgur.com):
http://imgur.com/G2k3aqf - hade ingen raid SS, men här är i combat.
http://imgur.com/XqWvBi7 - non combat

AddOns (raiding, inga kosmetiska listade):
CT_buffmod
Mik's Scrolling Battle Text
Omen3
OmniCC
Recount
Skada (yes, I use both)
TellMeWhen (to keep track of Shuffle and Elusive Brew)
DBM

5) Vem är du?

A. Varför vill du joina Synergy(o): Jag vill hitta en mer progress-motiverad guild som satsar på att downa current content utan att satsa alltför hårt.
B. Varför ska vi rekrytera dig?: Jag tar raids på största allvar. Jag kommer alltid förberedd, påläst och med en bra attityd. Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker samtidigt som jag är lätt att samarbeta med (viktigt i tank-sammanhang?). I mig har ni en dedikerad spelare som alltid gör sitt bästa!
C. Vad är dina mål i World of Warcraft i Draenor?: Jag har ett ganska enkelt mål: jag vill döda current content när det ligger ute. Jag är inte ute efter world ranks och att ligga i topp. Jag vill helt enkelt ligga i fas!
D. Något du vill lägga till? Nej, jag känner mig nöjd med infon ni fått!
E. Känner du någon i Synergy? Nej, det gör jag inte.
F. Hur hörde du talas om oss? Trade chat ftw.

6) Viktigaste frågan
A. Har du en syster?
Nej :'c


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group